Sybianen’s historier, fortalt fra en af dens skabere:

Det som vi kender som en Sybian begyndte allerede at tage form engang i de tidlige 70’ere.

Over de næste par år, så tænkte jeg meget over den, og undrede mig over hvorfor ingen havde produceret en endnu. I 1979 gjorde jeg et hurtigt forsøg på at kontakte en ingeniør og to andre specialister, men det blev hurtigt skudt ned og lagt til side.

I starten af 1983 præsenterede jeg ideen for en kvinde som opfordrede mig til at forfølge ideen yderligere. Den sommer brugte jeg to uger på at rejse til det centrale USA for at tale med nogle der havde kendskab til at udvikle sexlegetøj. Vi ville se om vi kunne finde noget lignende, og vi rejste rundt til forskellige sexshops, og boghandlere der handlede med pornografiske bøger, og vi kunne ikke finde noget lignede, så projektet tog et skridt fremad.

Hen over den næste 18 måneder, købte og læste vi en masse bøger for at se hvad der skete indenfor seksuel forskning og rådgivning. Vi prøvede at finde folk der kunne hjælpe os, vi snakkede med flere ingeniører men til ingen hjælp. Vi havde problemer med at komme igang.

I starten af 1985 fandt vi endelig nogle der kunne lave delene, de havde den holdning at det bare var en maskine, så de lavede den første grove prototype, uden at de vidste helt hvad de lavede. Jeg designede den, og fik den lavet udelukkende for prof of concept.

Selve kassen var et stykke metal, der blev holdt oppe af en træramme. Vibrationerne blev lavet ved en simpel håndvibrator der stak op gennem en åbning i metalpladen.

Når jeg kigger tilbage, så var et af de store problemer vi havde i starten faktisk bare vores egen attitude.

Den næste prototype var samme bredde og højde som den er i dag, men den var 60 cm lang, og vejede 23 kilo. Kontrollen til farten var bygget ind i enheden, og den havde håndtag som man kunne holde fast i. Det første forsøg med at give vibrationer virkede ikke rigtigt. Vi prøvede at bruge samme princip som i de små håndvibratorer, men vi blev ved med at lave ændringer i prototypen, indtil vi løste det problem. De sidste småproblemer vi havde var et spørgsmål om pakning og få forfinet produktet.

Gammel sybian

Lad mig bare sige, at jeg ikke er ingeniør, eller nogen teknisk mindet person. Jeg er en person der kan skabe ideerne, og perfektionist af natur og jeg elsker at løse problemer. Jeg er den type der vågner kl. 3 om natten med løsningen til et problem jeg rendte ind i om aftenen.

Fra den første prototype, til at marketing kunne præsentere produktet gik der tre år. Du er uden overdrivelse at sige, at det tog tusinde itterationer og forfininger af produktet i den periode. Nogle meget små og andre ret store. Nogle var rettet imod den mekaniske del, og mange af dem var rettelser der var blevet påpeget i testen af den.

Jeg stod for alle tests, og jeg lyttede til og observerede alle reaktioner meget tæt. Det endelige resultat var faktisk meget anderledes end den oprindelige ide, men drømmen er blevet virkelighed og Sybianen gør hvad den var designet til at gøre – Nemlig at give kvinder en god orgasme.

Navnet Sybian

Nu manglede vi bare et navn. I starten kaldte vi den Master Better, eller bare MB, men vi vidste at vi hellere måtte finde et bedre navn og det blev til sidst Sybian. Syb kommer fra Sybaris, en gammel græsk by i det sydlige italien, et epicenter for luksuriøs livsstil. En Sybarite er en person som elsker luksuriøse ting, så vi kalder ejeren af en sybian ved det navn.

Sybian i dag

Vi havde mange store successer. Efter at have lavet, og solgt tusinder af sybians, er vi stadig overrasket af den gode respons som nye ejere kommer med. Vi har modtaget mange gode historier. Sybianen er normalt købt som enten et lærings tool for at lære mere om sig selv og ens seksuelle formåen, eller som tilfredsstillelse. Vi har lært, at mange af dem der købte en sybian på grund af tilfredsstillelse, har lært en del om deres seksuelle potentiale.

Vi har modtaget MANGE mails omkring folk har opnået deres første orgasme EVER, efter at have været i kontakt med vores maskiner.